TROLLHÄTTANS FÄLTRITTKLUBB

Avboka lektion, igenridning

Avboka lektion

Din ridtid är reserverad för dig. Kan du inte komma ska du avboka tiden.

Avboka på Min ridskola

Avbokning måste ske senast klockan 08.00 lördagar och 12.00 på vardagar för att man ska kunna rida igen den gången. Vi är glada om ni avbokar även om det är för sent för att kunna få en igenridning, eftersom det är viktigt för oss att kunna planera hästarnas arbete under kvällen.

Igenridning

Igenridning är endast möjlig i mån av plats och tillgång på hästar/ponnyer (ex. om flera av våra hästar/ponnyer är sjuka) och ska ske inom 4 ridveckor efter avbokad lektion. Max 2 igenridningar per ridperiod. Detta betyder att vi har heller inte möjlighet att skjuta fram ev. igenridningar in i framtiden. Man får bara rida igen när man har en fast plats i likvärdig grupp.

Vill du rida igen så maila till anmalningar@tfrk.se  samma dag du önskar rida igen. Respektive instruktör hör av sig senast klockan 15.30, om det finns en plats att erbjuda.

Elever som rider i 60 min. lektioner kan rida igen i 45-min lektioner. Rider du i en 45-min lektion kan du rida igen i en 60-min lektion och då betala mellanskillnaden via Swish.

Vid sjukdom mer än två veckor och inte har möjligheten att rida igen kan  ridavgiften räknas tillgodo mot uppvisande av läkarintyg, dock max 4 veckor. Ev. tillgodo kommer att dras vid nästa faktureringstillfälle.

Läkarintyg skickas via mail till info@tfrk.se