TROLLHÄTTANS FÄLTRITTKLUBB

Stallnytt december

Nu längtar vi alla efter jul och lite ledighet. Men innan dess har vi KM i hoppning, julbak och Julshow med luciatåg. Stalltomtarna hälsar God Jul!

Tävlingar
Adventshoppet är avklarat och vi hade hela 144 starter. Tack till alla funktionärer, besökare och deltagare! Kommande arrangemang är: 

  • Pay & Jump och KM i hoppning 11 december

 

Välkommen till Julshow
Söndag 18 december klockan 16.00 bjuder vi alla på Julshow med luciatåg. Vill ditt barn vara med i luciatåget så anmäl er till Ungdomssektionen (usek) på telefonnummer 0738-77 08 54. De kommer att träna 4 december klockan 14.20-16.00 och 17 december klockan 15.30-17.00. 

Julbak för barnen
Inför Julshowen bjuder usek in till julbak 17 december klockan 17.00. Aktiviteten är gratis men vi vill att du anmäler ditt barn eftersom platserna är begränsade. Samma anmälan som ovan. 

Bingolotter och Ullmax
Glöm inte att tipsa alla om att köpa Bingolotter till uppesittarkvällen. Nu säljer vi också Ullmax slitstarka underställ och funktionsplagg för hela familjen. Det du handlar stöttar vår förening med 30 procent av ditt köp. Dubbel värme!   

Julklappstips!
Vad kan vara en bättre julklapp än en sommarkurs eller nya klubbkläder? Klubbkläder beställer du via tfrk.se. 

Tomtar, tomtar, tomtar…
Stalltomtarna Allan, Cissi, Yar, Princess, Stellan och Villemo (praktikant) kröp fram ur stallets vrår för att önska alla en God Jul! Yar som tar över Osmans jobb är varmt välkommen i gänget. (den tredje tomten från vänster).