TROLLHÄTTANS FÄLTRITTKLUBB

Stallnytt februari

Tjoho! En storvinst fanns hos oss bland de 718 bingolotter vi sålde. Årsmöte blir 12 mars och valberedningens arbete är i full gång. Personalen har startat en arbetsgrupp för hållbar hästhållning och några vidareutbildar sig.   

Häng med i styrelsen – Det kan bli det bästa året på länge!
Valberedningens arbete är i full gång och nya styrelsemedlemmar väljs in på årsmötet i mars. Varje år är det några styrelsemedlemmar som avgår och några som tillkommer. Det är viktigt för klubbens fortlevnad att vi både tar tillvara på den kompetens som finns och kontinuerligt bygger på ny. Därför vill vi gärna hitta fler personer som kan tänka sig att engagera sig i vår verksamhet. Du behöver inte vara “hästmänniska”. Vem som helst kan bidra med sin kompetens och sitt engagemang. Vill du veta mer eller anmäla ditt intresse hör av dig till valberedningen@tfrk.se. Läs mer om valberedningen. Valberedning – tfrk.se   På bilden ser du styrelsen 2022.

Välkommen till årsmöte! 
TFRK har årsmöte söndag 12 mars. Tid och lokal meddelas senare. Anmäl dig senast 5 mars via styrelsen@tfrk.se. Motioner ska vara styrelsen tillhanda senast 21 dagar innan årsmötet (20 februari) och skickas till styrelsen@tfrk.se eller lämnas i styrelsens brevlåda vid lektionspärmarna.    

Bingolottoförsäljning
Bra jobbat allihop! Vi sålde totalt 718 bingolotter och 47st adventskalendrar. Det gav klubben en förtjänst på 31 788 kronor. Stort tack för allas insats. Extra roligt var att vi fick ett Vinstogram om att vi sålde högvinsten på 15 000 kronor. Grattis till dig som skrapade den lotten! 

Arbetsgrupp för hållbar hästhållning
Instruktörer och personal har startat en arbetsgrupp för att följa upp rutiner men också tänka nytt och framåt för bättre hållbar hästhållning. Frågor som diskuteras är hagfördelningar, underhåll, utbildning, lektionsupplägg, arbetsmiljö och mycket mer.  

Utbildningar för personalen
Allan kommer under våren att gå  en motorsågskurs och en röjsågskurs. Vilket blir toppen inför allt röj inför sommaren. Cissi kommer att gå en kurs i heta arbeten. Det behövs två behöriga och Allan gick den utbildningen i höstas. 

Aktiviteter och arrangemang 

  • 5 februari Pay & jump, träningshoppning 
  • 20-23 februari Stallfritids 
  • 19 mars Pay & ride, träningsdressyr 

 

Festlig rabatt!
Denna vecka ger Hööks Trollhättan 20 % extra på REAN till alla medlemmar. Säg bara att du är medlemmar i TFRK när du kommer fram till kassan med dina REA-fynd så fixar Hööks rabatten.