TROLLHÄTTANS FÄLTRITTKLUBB

Stallnytt november

Platser för ny ponnygrupp finns för nästa period, personal har varit på kurs, vi kommer att sälja Bingolotter och det är dags för både kalendrar och höstlovsaktiviteter.

Vet du någon som vill börja rida ponny?
Inför nästa ridperiod kommer vi att ha möjlighet att starta en ny ponnygrupp på lördagar. Vet du någon som är sugen på att börja rida ponny? Eller finns det intresse av något nytt? Som tex ridlekis eller knatteridning varje lördag. Hör av er med önskemål till info@tfrk.se

Beställ kalender med våra fina hästar och ponnyer
Nu är det dags att beställa kalender för 2023. En perfekt julklapp till alla ryttare, stora som små! Vi tar fortfarande emot fina bilder på stallets ponnyer och hästar som ni vill se i kalendern. Förbeställningen och bilder skickar ni till jenny_darmell@hotmail.com (sista dag att förbeställa 20 november) Kalendrar betalas via swish när de delas ut i cafét så fort de är klara. Pris ca 150 kronor.

Personal på kurs
Allan och Stellan har varit på en mycket givande kurs om ridhusunderlag för att kunna ta hand om och underhålla vårt underlag på rätt sätt. Så om ni tycker att underlaget känns extra fint framöver så ska ni tacka våra experter. Allan har också gått kursen för certifiering att hantera brandfarliga heta arbeten som tex behövs vid svetsning.

Höstlovsfritids och avsutten hästkurs
Alla från sju år och uppåt är välkomna till vårt Höstlovsfritids 31 oktober-3 november mellan klockan 9.00-15.00. Anmäl er via Min ridskola eller via mail på anmalningar@tfrk.se.

Är du mellan 13 – 18 år och vill lära dig att sköta och hantera hästar? Onsdagen 2 november och fredagen den 4 november erbjuder vi en gratis kurs där du får lära känna och hantera hästar. Kursen varar mellan klockan 13-16, och fika ingår. Anmäl er via anmalningar@tfrk.se senast den 31 oktober.

Tävlingar
Grattis till årets klubbmästare i dressyr och tack till alla fina ekipage, funktionärer och besökare som deltog vid vårt klubbmästerskap. Vi hade totalt 24 starter med både ponnyer och hästar. Kommande arrangemang är:

  • Pay & jump ponny söndag 30 oktober
  • Adventshoppet söndag 27 november

Bingolotter
Precis som förra året kommer vi att sälja Bingolotter till uppesittarkvällen OCH Bingolottos julkalender. Två Bingolotter var kommer att delas ut till våra lektionsryttare. Kan du sälja fler så säg till. Vi går en tuff vinter till mötes med höga kostnader så vi behöver all hjälp vi kan få.