TROLLHÄTTANS FÄLTRITTKLUBB

Välkommen till vår nya hemsida

Nu har vi en helt ny hemsida som vi hoppas att ni kommer att uppskatta. Tanken är att den ska vara enklare, renare och bättre att använda via mobilen.

Några förbättringar är att menystrukturen är enklare. Alla sidor ligger direkt under varje huvudrubrik i toppmenyn. Vilket tex innebär att du snabbare når dina ”ponnylektioner” eller ”hästlektioner” som vi vet att många söker på. Tidigare hade vi en djup struktur med onödigt många klick för att komma rätt.

En annan förändring är ”bokningskalendern” som ligger direkt under Ridhus & banor. Nu finns både fasta bokningar och ridhusbokningar i samma kalender. Här kan du också själv skifta mellan veckovy, månadsvy och agendavy. Beroende av vad du har behov av att se.

Startsidan når du alltid via vår logotyp och för att tex avboka en ridlektion går du som vanligt in på ”Min ridskola” som ligger med i toppmenyn.

Anledningen till att vi byggt en helt ny hemsida är att IdrottOnline som väldigt många av Sveriges föreningar är anslutna till stänger ner sin hemsidetjänst vid årsskiftet.

Har du synpunkter eller idéer om framtida utvecklingsförslag så tipsa oss gärna via styrelsen@tfrk.se